Despre noi

Intermasters Impex S.R.L. este o societate cu capital integral privat și este producătoare de prelate pentru camioane de tip militar și de tip C.F.R., containere cu prelată, prelate pentru transport bitum asfalt, corturi camping și corturi militare, terase, săli de sport cu prelată, hangare militare. De asemenea, divizia noastră de construcții metalice vă oferă structuri metalice pentru hale industriale și hale de depozit.

Materialele pe care le utilizăm la prelate sunt suport elastomeric pe care este impregnat covor de PVC pe ambele fețe, a căror caracteristici tehnice și fizice sunt într-o gamă variată în funcție de cerințele clientului. De asemenea, pentru construcții metalice utilizăm profile din oțel sau aluminiu de tip rectangular sau rotund.

Calitate și profesionalism

Materialele sunt verificate și testate de A.F.E.R. – București, laboratoare de testare interne și externe și sunt acreditate de ISO/IEC 17025. Toate produsele noastre sunt însoțite de certificat de calitate și garanție. Confecționarea prelatelor se face prin tehnica sudurii stratului de PVC (la cald, metoda C.I.F.), rezultând produse rezistente la intemperii. La cererea clientului materialul de prelată se poate trata cu tehnologie IR.

Rulează videoul

Societatea noastră deține un loc important pe piața internă a producției de prelate. Compartimentul nostru de marketing depune eforturi intense pentru realizarea obiectivului nostru de produs – calitate – preț, având în vedere și tendința multor companii de profil din lume, care caută să realizeze un produs de o calitate ireproșabilă. În acest sens, societatea noastră deține managementul sistemului calității implementat conform ISO 9001/2015, având autorizație de furnizor feroviar și certificat de omologare pentru prelate de vagon și auto. De asemenea, societatea deține drept de proprietate industrială pentru modelul utilizat la cortul militar tip modul universal și model de utilitate. Certificatul este emis de către OSIM si EUIPO. Toate produsele noastre sunt vândute sub marca înregistrată Pop Technic.

Produse și servicii oferite

Prelate și corturi militare

Pentru comandament, trupe și logistică. Rezistente, durabile și adaptabile pentru diverse condiții.

Hangare militare

Sunt confecționate din structură de aluminiu îmbrăcate cu prelată tip izoterm în 3 straturi.

Sală de sport tip balon

Structuri cu costuri reduse, instalare rapidă, dotări complete, rezistență fără fundație specială.

Hale industriale

Eficiente, versatile, rapid de construit și adaptabile la diverse nevoi de producție și depozitare.