Constructii metalice

 

Societatea noastra construieste structuri metalice din profile usoare tip C, profile de otel si aluminiu tip rectangular si patrat pentru construirea de case cu pana la trei nivele, hale industriale, sali de sport, mansardari blocuri, cladiri de birouri si reprezentante. Constructiile metalice usoare prezinta o serie de avantaje fata de constructiile cu pereti grosi din caramida, astfel:

Viteza de constructie a unei case este foarte mare (o casa de 100 mp cu mansarda se construieste in doua luni), este usoara, elastica, foarte rezistenta si foarte precisa, neexistand abateri de la liniaritate si paralelism.

Totodata pretul unei investitii imobiliare ce utilizeaza structuri metalice este mai mic cu cel putin 30%. Garantia constructiilor metalice realizate de noi este de minim 50 de ani . Noi realizam si proiectul necesar constructiei, certificat si atestat de URBAN INCD-INCERC.

Confortul termic este bine mentinut datorita constantei termice a peretelui, astfel ca un perete de casa cu o grosime de 25 cm , construit pe profil metalic, care mai contine in sectiune vata minerala, OSB, rigips si polistiren are aceeasi constanta termica ca a unui perete de caramida cu o grosime de 1,5 m, deci net superioara

Nu ezitati sa ne contactati!

Buy now